|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
frozzer
|
Napisane: 12:59, wtorek 28.04.2009 | Tytuł: |
|
|
Witam
Do studentów Studium Licencjackiego:
Dziś można już od ok. 13:30 odbierać w kasie stypendium za wyniki w nacue. Wypłaty będą realizowane do czwartku (równolegle z socjalnymi). Przelewy dzisiaj wyjdą (w trakcie realizacji)
Do studentów Studium Magisterskiego:
Obecnie czekamy na podpisy pod listami i mamy nadzieję, że tak szybko jak to możliwe także i Wam wypłacimy stypendia (może już jutro).
Pozdrawiam
Wasza Komisja Stypendialna 
|
|
Mariusz Kostka Przewodniczący Komisji Stypendialnej |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
agaaaa
|
Napisane: 13:10, wtorek 28.04.2009 | Tytuł: |
|
|
dzięki, serio zdziałałeś w tym semestrze cuda z tymi stypendiami
A czy ktoś wie może w jakich godiznach są czynne kasy? Byłabym wdzięczna
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
frozzer
|
Napisane: 13:28, wtorek 28.04.2009 | Tytuł: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
erica_kane
|
Napisane: 14:07, wtorek 28.04.2009 | Tytuł: |
|
|
 Super, bardzo szybka reakcja
Tylko pojawia się pewien problem, bo część osób robi sobie wolne z okazji święta SGH a później przerwy majowej. Stypendia można odebrać tylko do czwartku, nie da sie wydlużyć terminu do poniedziałku?
Stypendia można było odebrać dziś przed pół godziny, plotki głoszą w środę będą godziny rektorkskie i zostaje tylko czwartek.
Pozdrawiam.
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
frozzer
|
Napisane: 14:16, wtorek 28.04.2009 | Tytuł: |
|
|
erica_kane napisał(a): :-) Super, bardzo szybka reakcja Tylko pojawia się pewien problem, bo część osób robi sobie wolne z okazji święta SGH a później przerwy majowej. Stypendia można odebrać tylko do czwartku, nie da sie wydlużyć terminu do poniedziałku? Stypendia można było odebrać dziś przed pół godziny, plotki głoszą w środę będą godziny rektorkskie i zostaje tylko czwartek. Pozdrawiam.
godziny rektorskie nie obejmują pracowników. Zapraszałem do podania numerów kont - i nadal nalegam. Niestety do poniedziałku nie da się - ustaliliśmy z Kwesturą, że albo wt-czw, albo całość po weekendzie. Kwestie rachunkowości (na tym się nie znam chodzi o księgowanie w danym miesiącu).
Z najnowszych wiadomości wiem, że listy Dziekanatu Magisterskiego są podpisane - jutro (nie wiem jeszcze od której) pójdą wypłaty.
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Dj Tiesto
|
Napisane: 15:22, wtorek 28.04.2009 | Tytuł: |
|
|
czy jeśli podawałem nr konta do przelewów stypendium socjalnego to muszę to robic jeszcze raz?
btw. kiedy pójdą przelewy styp. socjalnych?  słyszałem że już poszły ale ja jeszcze nie otrzymałem.
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
frozzer
|
Napisane: 15:44, wtorek 28.04.2009 | Tytuł: |
|
|
Dj Tiesto napisał(a): czy jeśli podawałem nr konta do przelewów stypendium socjalnego to muszę to robic jeszcze raz? btw. kiedy pójdą przelewy styp. socjalnych?  słyszałem że już poszły ale ja jeszcze nie otrzymałem.
socjalne poszly wczoraj. Konto raz podane jest w systemie.
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Dj Tiesto
|
Napisane: 19:07, wtorek 28.04.2009 | Tytuł: |
|
|
|
Dzięki za szybką odpowiedź.
Edit - faktycznie socjalne już dotarło.
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
korwindel
|
Napisane: 23:01, wtorek 28.04.2009 | Tytuł: |
|
|
|
Ciagle nie dostalem stypy na konto. W poprzednim semestrze wszystko bylo ok. Czy mam juz to zglaszac, jesli tak to gdzie ?
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
frozzer
|
Napisane: 0:29, środa 29.04.2009 | Tytuł: |
|
|
|
myślę, że skoro przelewy dziś wyszły to nie ma najmniejszej szansy, żeby dziś doszły. Stypendia w tym semestrze są wcześniej niż zwykle, więc ten jeden dzień na realizację przelewu można poczekać
Co do kont - powtarzane wielokrotnie, ktoś chyba powinien na to zrobić statystykę - Stypendia On-Line leżą, w poniedziałek będę dalej pracował nad poprawnym wyświetlaniem, ale same konta są ok, a jak było ok w tamtym sem - w tym też będzie.
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
agjb
|
Napisane: 8:21, środa 29.04.2009 | Tytuł: |
|
|
korwindel napisał(a): Ciagle nie dostalem stypy na konto. W poprzednim semestrze wszystko bylo ok. Czy mam juz to zglaszac, jesli tak to gdzie ?
chodzi Ci o naukowe?
czasem przelewy trwają dłużej nie z naszej winy, a banków, więc nie ma najmniejszych powodów aby się denerwować, bo stypendia poszły, wczoraj popołudniu
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
szj
|
Napisane: 8:42, środa 29.04.2009 | Tytuł: |
|
|
|
No dobra, ale teraz sesja elixir już była. A ja pieniędzy jeszcze nie mam. Wniosek o przelewanie na konto składałem w połowie listopada. I w zeszłym semestrze dostawałem na konto, mimo, że cały czas miałem i mam w stypendiach on-line 'w kasie'.
To teraz mam w kasie czy przelewem? Bo przelewem już dostawałem w zeszłym semestrze, ale system pokazuje, że w kasie no i tego przelewu nie dostałem.
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
easnadh
|
Napisane: 10:07, środa 29.04.2009 | Tytuł: |
|
|
szj napisał(a): No dobra, ale teraz sesja elixir już była. A ja pieniędzy jeszcze nie mam więc może przelewy nie załapały się na ostatnią wczorajszą wychodzacą sesję elixir banku w którym na konto uczelnia albo Twój przelew nie załapał się na ostatnią przychodzącą z Twojego banku. Spokojnie, dzisiaj pewnie dojdzie
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
aaggaa
|
Napisane: 12:15, środa 29.04.2009 | Tytuł: |
|
|
|
A czy widomo już cos kiedy będzie można odebrać stypendium w kasie-studium megisterskie?
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
persephona
|
Napisane: 12:35, środa 29.04.2009 | Tytuł: |
|
|
|
A co się dzieje jeżeli nie odbierze się teraz stypendium w kasie?
Tak się składa, że wiele osób sądziło, że środa będzie wolna i wyjechało wcześniej z Warszawy...
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|