|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Casandra
|
Napisane: 0:10, piątek 1.05.2009 | Tytuł: progi |
|
|
|
Dostaliście już kasę (congrats ja jeszcze nie mam:/) a gdzie są progi???
i ten arkusz w excellu,w którym można sprawdzić czy średnia względna została dobrze policzona?
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
frozzer
|
Napisane: 1:19, piątek 1.05.2009 | Tytuł: |
|
|
|
masz komplet informacji w komunikacie ktory jest zarowno na stronie glownej SGH jak i Esgieha.pl
|
|
Mariusz Kostka Przewodniczący Komisji Stypendialnej |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
magdawelia
|
Napisane: 14:39, piątek 1.05.2009 | Tytuł: |
|
|
Informuję, że działanie stypendiów w tym semestrze i stopień informacji jest porażający. Pozytywnie. Nie pamiętam, żeby taki kiedykolwiek istniał. Gratuluję 
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
agjb
|
Napisane: 21:18, piątek 1.05.2009 | Tytuł: |
|
|
magdawelia napisał(a): Informuję, że działanie stypendiów w tym semestrze i stopień informacji jest porażający. Pozytywnie. Nie pamiętam, żeby taki kiedykolwiek istniał. Gratuluję 
miło 
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
frozzer
|
Napisane: 22:01, piątek 1.05.2009 | Tytuł: |
|
|
agjb napisał(a): magdawelia napisał(a): Informuję, że działanie stypendiów w tym semestrze i stopień informacji jest porażający. Pozytywnie. Nie pamiętam, żeby taki kiedykolwiek istniał. Gratuluję  miło 
Przypomina mi się jak 3 miesiące temu ktoś się zastanawiał czy "wprowadzenie kuratora do KS nie skończy się tak jak z PZPN" 
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
ori
|
Napisane: 22:30, piątek 8.05.2009 | Tytuł: |
|
|
Tak z ciekawości, kiedy będą przelane stypendia za maj?  I przyłączam się do pochwał w stronę Komisji, w tym semestrze się popisaliście, brawo, oby tak dalej! 
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
frozzer
|
Napisane: 22:32, piątek 8.05.2009 | Tytuł: |
|
|
ori napisał(a): Tak z ciekawości, kiedy będą przelane stypendia za maj?  I przyłączam się do pochwał w stronę Komisji, w tym semestrze się popisaliście, brawo, oby tak dalej! 
obecnie planowane jest to na 26-27 maja.
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
ori
|
Napisane: 22:33, piątek 8.05.2009 | Tytuł: |
|
|
Ok, dzięki za szybką odpowiedź! 
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
KarlWar
|
Napisane: 22:33, piątek 8.05.2009 | Tytuł: |
|
|
|
Mam jeszcze pytanie, czy jeśli teraz złoże wniosek o przelanie stypendium na konto to rata majowa ma szanse być tam przelana, czy będę ja odbierał w kasie?
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
frozzer
|
Napisane: 22:39, piątek 8.05.2009 | Tytuł: |
|
|
KarlWar napisał(a): Mam jeszcze pytanie, czy jeśli teraz złoże wniosek o przelanie stypendium na konto to rata majowa ma szanse być tam przelana, czy będę ja odbierał w kasie?
myślę, że wnioski złożone do 22 maja zostaną wprowadzone przed wypłatą.
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
edysia181
|
Napisane: 8:26, niedziela 10.05.2009 | Tytuł: |
|
|
|
A kiedy można się spodziewać odpowiedzi na złożone odwołania w sprawie zbyt małego/dużego stypendium? W jaki sposób dowiem się o pozytywnym lub negatywnym jego rozpatrzeniu? I czy kwota, którą Komisja musi jeszcze dopłacić w razie pozytywnego rozpatrzenia wniosku będzie dodana do najbliższej wypłaty?
|
|
"Maleńka obrączka a znaczy tak wiele... na całe życie włożona w kościele..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
frozzer
|
Napisane: 12:03, niedziela 10.05.2009 | Tytuł: |
|
|
edysia181 napisał(a): A kiedy można się spodziewać odpowiedzi na złożone odwołania w sprawie zbyt małego/dużego stypendium? W jaki sposób dowiem się o pozytywnym lub negatywnym jego rozpatrzeniu? I czy kwota, którą Komisja musi jeszcze dopłacić w razie pozytywnego rozpatrzenia wniosku będzie dodana do najbliższej wypłaty?
W ciągu 2 tygodni rozpatrzone będą złożone odwołania.
Jeśli podałaś jakiś kontakt w podaniu (mail/tel) to dostaniesz informację zwrotną - jeśli nie trzeba będzie przyjść na dyżur, ale nie przed 19 maja.
W razie pozytywnego rozpatrzenia zostaną wyrównania dołączone do najbliższej wypłaty.
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
ENDryu
|
Napisane: 20:37, poniedziałek 25.05.2009 | Tytuł: |
|
|
frozzer napisał(a): ori napisał(a): Tak z ciekawości, kiedy będą przelane stypendia za maj?  I przyłączam się do pochwał w stronę Komisji, w tym semestrze się popisaliście, brawo, oby tak dalej!  obecnie planowane jest to na 26-27 maja.
ale to bedzie 3 rata, a kiedy bedzie 4 i 5?
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
_Ziolek
|
Napisane: 20:38, poniedziałek 25.05.2009 | Tytuł: |
|
|
ENDryu napisał(a): frozzer napisał(a): ori napisał(a): Tak z ciekawości, kiedy będą przelane stypendia za maj?  I przyłączam się do pochwał w stronę Komisji, w tym semestrze się popisaliście, brawo, oby tak dalej!  obecnie planowane jest to na 26-27 maja. ale to bedzie 3 rata, a kiedy bedzie 4 i 5?
A kiedy będą wypłaty w kasach?
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
frozzer
|
Napisane: 21:15, poniedziałek 25.05.2009 | Tytuł: |
|
|
ENDryu napisał(a): obecnie planowane jest to na 26-27 maja. ale to bedzie 3 rata, a kiedy bedzie 4 i 5?[/quote] 4,5 - odpowiednio w czerwcu i lipcu. Patrz: Regulamin. Cytuj: A kiedy będą wypłaty w kasach?
Z pewnością odwołania nie zostaną wypłacone razem z normalnymi wypłatami - jeszcze w tej chwili nie mamy wszystkich decyzji. Normalne wypłaty w kasie szacujemy na czwartek-piątek
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|