Bieżący czas forum: 2:03, sobota 11.09.2010 | Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 443 ]  [<] 1 ... 26, 27, 28, 29, 30 [^]
Autor Wiadomość

kauczocha napisał(a):
a mam pytanie. zaswiadczenie o dochodach moze byc z wczesniejsza data niz wskazuje regulamin?? np msc wczesniej ? bo mam juz takowe i nie bede miala mozliwosci wyciagniecia pozniej...

nie, na pewno wystawionych przed (najpewniej) 1. lipca nie będziemy przyjmować. Ew. może zostać wskazana późniejsza data, ale na pewno nie dalsza niż 15. lipiec.

Mariusz Kostka
Przewodniczący Komisji Stypendialnej
Powrót do góry

Kurcze, to nie rozumiem :) skoro data dostarczania wnioskow na stypendium na rok 2010/2011 nie jest wystawiona, to dlaczego nie moga byc zaswiadczenia pozniejsze niz 15 lipca? a drugie moje pytanie to czy mozesz mniej wiecej podac czas skladania wnioskow o socjalne i naukowe? Pytam, nie dlatego ze nie mam co robic, ale za tydzien wyjezdzam na wakacje i wracam dopiero w pazdzierniku, dlatego boje sie ze nie zdarze. Ewentualnie potrzebne jest jakies upowaznienie by, ktos za mnie zlozyl kompletne dokumenty?

i kolejne pytanie (ostatnie ;) )

5. Oświadczenie zawierające wiarygodną informację o źródłach utrzymania, jeżeli miesięczny dochód netto na osobę w Twojej rodzinie nie przekracza 351,00 zł.

z jakiegos specjalnego organu to oswiadczenie ma byc ?

Powrót do góry

1. nie patrz na instrukcję z poprzedniego semestru. Zamiast oświadczenia będzie coś innego.
2. mają być zaświadczenia PO pewnej dacie, dziś ustaliliśmy, że to będzie 1. lipca. Nie przed.
3. jeszcze nieoficjalne terminy do 30. sierpnia dla 2. semestru i wyżej, 17 lub 20 września dla 1. semestru. Oficjalka będzie w przyszłym tygodniu.
4. o ile wiem, to niepotrzebne jest upoważnienie, można wysłać pocztą, tylko wniosek trzeba podpisać.

Mariusz Kostka
Powrót do góry

czy ktoś ma już pieniążki na koncie za stypendium za lipiec?

Powrót do góry
 Zobacz profil Gadu-Gadu  

Czy termin 27 września 2010 (tj. poniedziałek) na dostarczenie wszystkich dokumentów w celu pozyskania stypendium socjalnego tyczy się również pierwszego semestru stacjonarnych studiów MAGISTERSKICH? W sumie dopiero po 10 września dostarczamy dokumenty, to wydawałoby to się oczywiste, ale wolę się upewnić. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Powrót do góry

tak, tylko ze względu na MGR tak późno jest ten termin.

Mariusz Kostka
Powrót do góry

Stypendium sportowe za lipiec jest ostatnim w tym roku, tak?
Czy jeśli nie odebrałem 2 ostatnich wypłat, to będę to mógł bez problemu zrobić w sierpniu?

Powrót do góry
 Zobacz profil Gadu-Gadu  

kubuuss napisał(a):
Stypendium sportowe za lipiec jest ostatnim w tym roku, tak?
Czy jeśli nie odebrałem 2 ostatnich wypłat, to będę to mógł bez problemu zrobić w sierpniu?

2x tak

Mariusz Kostka
Powrót do góry
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 443 ]  [<] 1 ... 26, 27, 28, 29, 30 [^]