Bieżący czas forum: 13:50, wtorek 7.09.2010 | Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Autor Wiadomość

agent_ukladu napisał(a):
Mam takie dwa pytania:
1) W jakich dniach i godzinach jest otwarte biuro Samorządu w wakacje?
2) Czy można jakoś samemu polatać po akademikach i zebrać podpisy zaświadczające o "niemieszkaniu", czy lepiej zostawić to wam (tzn. bo sam i tak nic nie załatwię)?

ad 1) jak zawsze, pon-pt 8:30-15:30
ad 2) odpowiedź została udzielona wyżej - można samemu

Mariusz Kostka
Przewodniczący Komisji Stypendialnej
Powrót do góry

Kolejne "udogodnienie" które okazuje się jedną wielką bzdurą... Jestem z Warszawy i akademika nie dostanę, a i tak ktoś musi sprawdzić, czy przypadkiem ktoś mi nie przydzielił akademika. Spychanie odpowiedzialności na kogoś innego chyba nierozerwalnie będzie ciążyło w polskim społeczeństwie.

Sytuacja podobna ze stypendiami. Wszyscy się chwalą, że przeprowadzone dzięki nim reformy przyspieszą wyliczanie styp + szybsze przelewy, a kończy się na tym, że pod w lipcu nie przesłano wszystkich rat stypendium. Paranoja... Całe szczęście, że na uczelni pojawię się jeszcze tylko 2 razy - na obronie i przy odbiorze dyplomów.

"Me I got no jewels on my neck, why – I don’t need ‘em I got your respect" - Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone
Powrót do góry
 Zobacz profil Gadu-Gadu  

Kubix napisał(a):
Sytuacja podobna ze stypendiami. Wszyscy się chwalą, że przeprowadzone dzięki nim reformy przyspieszą wyliczanie styp + szybsze przelewy, a kończy się na tym, że pod w lipcu nie przesłano wszystkich rat stypendium. Paranoja...

paranoją jest, że piszesz o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia - ostatnia rata stypendium jest w (uwaga zaskoczenie) LIPCU. Dlaczego? Bo musi być 10 miesięcy, a pierwszym jest październik. Myślenie nie boli.

Mariusz Kostka
Powrót do góry

Widzę, że i ty masz problemy z myśleniem. Nie chodzi mi o to, że 5. rata powinna być wcześniej, ale że trzeba czekać pół roku, żeby dostać stypendium - bo ktoś nie podpisał budżetu, bo ktoś go nie ustalił, bo listy są u kogoś innego, bo my zrobiliśmy wszystko co mogliśmy ale to inni są do dupy... typowe bagienko. A najbardziej cierpią Ci którzy nie są temu winni. W normalnej firmie już dawno połowa "urzędników" SGH by wyleciała.

"Me I got no jewels on my neck, why – I don’t need ‘em I got your respect" - Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone
Powrót do góry
 Zobacz profil Gadu-Gadu  

zobacz co napisałeś - napisałeś że "w lipcu nie przesłano wszystkich rat stypendium". Odniosłem się do tego, co napisałeś.

Mariusz Kostka
Powrót do góry