|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
PaulBlack
|
Napisane: 18:26, czwartek 29.07.2010 | Tytuł: Specjalizacje międzykierunkowe |
|
|
|
Na ostatnim spotkaniu z pierwszy rokiem, mielismy okazje dowiedzieć się, że nie ma już ścieżek tylko powstała instytucja w postaci specjalizacji międzykierunkowych. Niestety nie moge znależć żadnej informacji o tym jakie są, jakich potrzeba przedmiotów do ich realizacji, mam związaną z tym porśbe czy ktoś się orientuje gdzie mogę takie informacje uzyskać (podobno miał byc nowy informator, ale chyba go do tej pory nie ma, albo ja nie umiem się do niego dogrzebać). Będę mega wdzięczny za jakiekolwiek info:) pzdro!
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
nizikko
|
Napisane: 20:01, czwartek 29.07.2010 | Tytuł: Re: Specjalizacje międzykierunkowe |
|
|
|
te specjalizacje juz mialy byc od listopada, ale jak widac w tej szkole ze wszystkim jest jak jest. ponoc te specjalizacje mialy tylko 'czekac na podpis pani prorektor'
|
|
Among thousands of comrades and ten thousand enemies, only you... only you made me forget my dream. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
happytohelp
|
Napisane: 21:58, czwartek 29.07.2010 | Tytuł: Re: Specjalizacje międzykierunkowe |
|
|
Hej hej spokojnie, informator o specjalnościach międzykierunkowych znajduje się w wirtualnym dziekanacie, a dokładnie w informatorze na rok 2010/2011 dla studiów dwustopniowych. Umieścili to już jakiś czas temu więc po co tyle krzyku 
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
PaulBlack
|
Napisane: 10:23, czwartek 5.08.2010 | Tytuł: Re: Specjalizacje międzykierunkowe |
|
|
|
Tak, ale we wspomnianym informatorze niestety nie ma żadnej informacji o przedmiotach które muszę wybrać aby daną specjalizacje zrealizować i tu powstaje pytanie czy ktokolwiek wie, gdzie taki spis przedmiotów potrzebnych do zrealizowania ścieżki jest albo gdzie można taką informacje pozyskać? Wielkie dzięki z góry za odpowiedz:) pzdro!
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
happytohelp
|
Napisane: 13:56, czwartek 5.08.2010 | Tytuł: Re: Specjalizacje międzykierunkowe |
|
|
Bo dziwnym trafem cały szczegółowy informator o tych specjalnościach zniknął z podanej przeze mnie wcześniej lokalizacji i został zastąpiony jakimś ogólnym dokumentem, w którym wszystkiego jest po trochu, ale akurat konkretów o specjalnościach międzykierunkowych nie ma! Nie wiem po co było ładować wszystko do jednego worka skoro dotychczasowe informatory na rok 2010/2011 były dobre... A jeszcze co do wykazu przedmiotów, to może trzeba spróbować poszukać na stronach katedr, które prowadzą dane specjalności. (np. na stronie katedry inwestycji i nieruchomości można znaleźć info o specjalności "pośrednictwo w obrocie nieruchomościami" - wiem, bo sam jestem nią zainteresowany). 
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
mcos
|
Napisane: 17:58, czwartek 5.08.2010 | Tytuł: Re: Specjalizacje międzykierunkowe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
bospacjasięzepsuła;D
|
Napisane: 19:54, wtorek 10.08.2010 | Tytuł: Re: Specjalizacje międzykierunkowe |
|
|
http://www.okruszek.org.pl--- "Lecz za każdym razem odpowiadano mi: - To jest kapelusz. - Wobec tego nie rozmawiałem ani o wężach boa, ani o lasach dziewiczych, ani o gwiazdach." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
happytohelp
|
Napisane: 11:45, środa 11.08.2010 | Tytuł: Re: Specjalizacje międzykierunkowe |
|
|
|
No tak tylko wcześniej w informatorach był taki dokument, w którym każda specjalność międzykierunkowa ze studiów pierwszego stopnia była dokładnie opisana i podane były przedmioty tworzące daną specjalność, a teraz tego nie ma;P
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|