Bieżący czas forum: 2:08, sobota 11.09.2010 | Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 623 ]  [<] 1 ... 38, 39, 40, 41, 42 [>]   [^]
Autor Wiadomość

To jeszcze (mam nadzieję) ostatnie moje pytanie: wiadomo, że przedmioty z sygnaturą 24-- nie liczą się do absolutorium. Co wobec tego z przedmiotami ogólnymi (OGL) z sygnaturą 23--? Liczą się, czy nie?

π=3,141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592307816428620899
Powrót do góry

K-Master napisał(a):
wiadomo, że przedmioty z sygnaturą 24-- nie liczą się do absolutorium.

jak się nie liczą?! przedmiot zrealizowany na 1 semestrze z sygnaturą 24... którego mi nie skasowali się nie liczy? :evil:

Powrót do góry
 Zobacz profil Gadu-Gadu WWW  

Wie ktoś gdzie można znaleźć wzór tego podania które należy złożyć?

Powrót do góry

jakiego podania? :?

Powrót do góry

Chodzi mi o wzór podania które nalezy złożyć żeby dziekanat wpisał przedmiot który został skasowany bez ponownego przystępowania do egzaminu.

Powrót do góry

podbijam pytanie..

chociaż ja już z kilka różnych podań zanosiłam:-(

All I learnt at school
Was how to bend not break the rules...
Powrót do góry

jak ja skladalem, to najprostsze mozliwe wystarczylo. Nawet argumentacji nie pisalem :)

a jesli chodzi Ci o layout, to jest tu: http://www.esgieha.pl/index.php?kind=sa ... e=bazapism

Powrót do góry

A jak myślicie, jak wyślę to podanie listem poleconym to trafi do mojej teczki?

Powrót do góry

ilonka napisał(a):
mam dokładnie taką samą sytuację, z tym że w zbiorze zgłoszeń internetowych nie mam tej rachunkowości podatkowej a poniżej w zbiorze ocen już mam i sume pktów jest o 3 większa.
Też teraz zastanawiam się co z tym fantem zrobić...

Wiesz, to się czasem zdarzało nawet normalnie, więc proponuje się przejść do Twojej Pani z dziekanatu :) (ja tak raz miałam). Moze pomoże.

Pozdrawiam,
Kasia

"Czeka nas apogeum tego, co było".

"Cats don't go for a walk to get somewhere but to explore".
Powrót do góry

A ja mam pytanie odnośnie przedmiotów oczywiście z sygnaturą 23 --- bo zrealizowałam ten przedmiot i w podaniu mam napisać że dostałam taką i taka ocenę, którą mam w indeksie?? bo teraz nikogo nie mozna dorwać w dziekanacie :(
z góry dzięki za info

pzdr

Powrót do góry

czesc przepraszam jesli to juz bylo w tym watku omawiane, ale nie moge znalezc tej informacji - otoz wydawalo mi sie, że jak wykasowane przedmioty z sygnatura 23xxxx wrocily do mojego zbioru ocen z 1 semestru (semestr zimowy 2009/10) to beda się liczyc do absolutorium, ale jednak trzeba złożyć podanie, żeby te oceny przepisać tak? jest jakis konkretny termin do kiedy trzeba to zrobić?

Powrót do góry

Witam !
Mam małe pytanie, co zrobić w sytuacji gdy wykasowano mi przedmiot z syg. 23- , pomimo tego poszedłem nieprzygotowany na egzamin i oblałem. Moje pytanie brzmi, czy mogę bezkarnie dać sobie spokój z tym przedmiotem skoro nie mam go w WD? Z góry dzięki za rozwianie moich wątpliwości.
Pozdrawiam!

Powrót do góry

Chyba nic nie robisz. Oni tych przedmiotów już nie wrócą, więc po prostu nigdzie nie widniejesz.. Ja tak to zrozumiałam.

Powrót do góry

Samorządzie: czy mamy deklarować teraz te poprzednio wykasowane przedmioty...?
Jest to po części niemożliwe (liczne kolizje)

Powrót do góry

Dziubek napisał(a):
Samorządzie: czy mamy deklarować teraz te poprzednio wykasowane przedmioty...?
Jest to po części niemożliwe (liczne kolizje)

Nie liczyłbym na odpowiedź samorządu. Ich stosunek do nas i do problemu od początku sprawy jest jasny - maja nas w d***. Wybaczcie że tak ostro, ale nasi boscy przedstawiciele od czerwca nie mieli czasu zajrzeć na forum. Może trzeba rozbić obóz w samorządzie?

Powrót do góry
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 623 ]  [<] 1 ... 38, 39, 40, 41, 42 [>]   [^]